Bibliografia completa Club Cicloturista Alfarense, «Camí per recorrer…» (1985). Programa de festes 1985, pàgina 25.
Etiquetes programes de festes, esport, ciclisme
Data de publicació Dimarts 11 de gener de 2022

[Programa de fiestas 1985, pàgina 25]

Camí per recorrer…

Per Club Cicloturismo Alfarense

Tres anys han passat des que un grup de persones, afeccionades a l’esport de la bicicleta, varen crear amb il·lusió allò que hui és una realitat: el Club Cicloturista Alfarense. En aquest període hem aconseguit els objectius mínims que ens havíem proposat. Hui podem considerar-nos satisfets perquè les finalitats assolides superen els resultats prevists.

En l’actualitat disposem de la infraestructura necessària per promoure les nostres activitats esportives. El nombre de socis ha augmentat quantitativament, i la participació és plena en les decisions que ens afecten. El club, preocupat per millorar les condicions físiques dels seus ciclistes, ha creat recentment l’escola d’educands, dotant-la de personal qualificat i de nous equips tècnics capaços d’orientar els joves perquè pugueu arribar a ser promeses del ciclisme.

Al llarg del calendari esportiu, que acaba en començar les calors, hem acomplit els programes que des de l’inici varem preparar. Totes les setmanes s’han fet les rutes dominicals amb un mínim de quilometres, buscant sempre els paisatges més pintorescs de la nostra geografia.

L’acostament a d’altres clubs cicloturistes de la comarca ens ha permés una millora en les relacions esportives i humanes. Així, a petició del Club de Montcada, hem participat en la Marcha de la Primavera i en la Marcha de la Amistat. En aquesta segona, de molt de prestigi entre els afeccioats [sic] al ciclisme, es fa el trajecte de Montcada a Terol, la qual cosa crea lligams d’amistat i convivència.

Però les nostres activitats no han estat reduïdes a l’àmbit estrictament esportiu. En aquest sentit cal recordar les aportacions realitzades a favor de la lluita contra el càncer i la donació de trofeus sol·licitats per les diverses comissiones festeres i agrupacions culturals.

Des d’aquestes pàgines invitem el poble d’Alfara i tots els qui ens visiten al I Trofeo Vuelta Ciclista que el club ha preparat amb el desig de participar en les festes patronals. L’esport, abans relegat a un segon terme, revesteix hui una major presència per la demanda que la societat reivindica com a alternativa entre altres opcions, no menys importants, del quefer quotidià.

Finalment, volem agrair les ajudes rebudes per part de l’Ajuntament, establiments comercials i persones que voluntàriament s’hi han oferit; amb les seues inestimables col·laboracions i suggerències encarem el futur esperançats, encara que ens queda camí per recórrer.

Bibliografia completa Club Cicloturista Alfarense, «Camí per recorrer…» (1985). Programa de festes 1985, pàgina 25.
Etiquetes programes de festes, esport, ciclisme
Data de publicació Dimarts 11 de gener de 2022
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *